Διαφορά μεταξύ της υγρής επίδειξης κρυστάλλου LCD και των οδηγήσεων

December 20, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορά μεταξύ της υγρής επίδειξης κρυστάλλου LCD και των οδηγήσεων

Οι επιδείξεις των οδηγήσεων έναντι των επιδείξεων LCD, οδηγήσεις από την άποψη της φωτεινότητας, της κατανάλωσης ισχύος, γωνία εξέτασης και αναζωογονούν το ποσοστό, έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα έχουν αποβληθεί στη ναυσιπλοΐα αυτής της σελίδας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των οδηγήσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λεπτύτερη, φωτεινότερη και σαφέστερη επίδειξη από το LCD.

 

η αναλογία 1, κατανάλωσης ισχύος των οδηγήσεων και LCD στις 1:10, οδηγήσεις είναι περισσότερη ενέργεια αποδοτική.

 

2, οδηγήσεις έχουν έναν υψηλότερο να αναζωογονήσει το ποσοστό και την καλύτερη απόδοση από την άποψη του βίντεο.

 

3, οδηγήσεις παρέχουν μια ευρεία γωνία εξέτασης μέχρι 160 °, μπορούν να επιδείξουν ποικίλο κείμενο, ψηφιακός, εικόνες χρώματος και οι πληροφορίες ζωτικότητας, μπορούν να παίξουν τη TV, το βίντεο, VCD, DVD και άλλα σήματα βίντεο χρώματος.

 

4, επίδειξη των οδηγήσεων των μεμονωμένων στοιχείων της ταχύτητας απάντησης είναι 1000 φορές γρηγορότερα από το LCD LCD, στο φωτεινό φως μπορεί επίσης να δει, και να προσαρμόσει στη χαμηλή θερμοκρασία του μείον 40 βαθμούς.

 

Με απλά λόγια, το LCD και οι οδηγήσεις είναι δύο διαφορετικές τεχνολογίες επίδειξης, το LCD είναι μια επίδειξη που αποτελείται από τα υγρά κρύσταλλα, ενώ οι οδηγήσεις είναι μια επίδειξη που αποτελείται από τις εκπέμπουσες φως διόδους.

Αγαπητοί φίλοι, τώρα πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ του LCD και οδηγήσατε! Κατόπιν θα πείτε των οδηγήσεων τόσο καλών, κατόπιν πρέπει να αγοράσω την επίδειξη των οδηγήσεων! Εντούτοις, η εστίαση αυτού του άρθρου ήρθε επίσης: η επίδειξη των οδηγήσεων αυτήν την περίοδο στην αγορά δεν είναι η αληθινή αίσθηση της επίδειξης των οδηγήσεων, για να είναι ακριβής, είναι το αναδρομικά φωτισμένο LCD των οδηγήσεων, η επιτροπή LCD είναι ακόμα η παραδοσιακή επίδειξη LCD, κατά μία έννοια, αυτό περιέχει λίγο πολύ τη φύση της απάτης! Η Samsung της Νότιας Κορέας έχει κριθεί από τη βρετανική διαφημιστική οργάνωση ένωσης για την παραβίαση του νόμου διαφήμισης της χώρας, ο λόγος είναι ότι η TV «LEDTV της» LCD έχει την υποψία τους καταναλωτές. Για τα όργανα ελέγχου LCD, το σημαντικότερο κλειδί είναι η επιτροπή και backlight τύπος LCD του, και η επιτροπή LCD των επιτροπών χρήσης TFT οργάνων ελέγχου αγοράς γενικά, είναι το ίδιο, η διαφορά μεταξύ των οδηγήσεων και του LCD είναι απλά ότι ο τύπος backlight τους δεν είναι ο ίδιος: Οδηγήσεων backlight και CCFL backlight (επίσης γνωστός ως φθορισμού λαμπτήρες), αντίστοιχα, δίοδοι και κρύοι λαμπτήρες καθόδων.

Η διαφορά μεταξύ των επιδείξεων των οδηγήσεων και των επιδείξεων LCD:

Οδηγήσεων backlight: αποταμίευση δύναμης (έναντι της αποταμίευσης δύναμης CCFL 30% ~ 50%), υψηλή τιμή, υψηλοί ζωηράδα και κορεσμός.

CCFL backlight: σχετικά με την κατανάλωση ισχύος των οδηγήσεων backlight (ακόμα δύναμη-αποδοτικότερη από CRT), φτηνός.

Διαφορά οθόνης: Το χρώμα των οδηγήσεων backlight είναι ζωηρότερος, υψηλός κορεσμός (η γεννημένη πηγή φωτός CCFL και των οδηγήσεων δεν είναι η ίδια).

Πώς να διακρίνει: Των οδηγήσεων θα τονιστεί ιδιαίτερα ότι είναι TV των οδηγήσεων, μην τονισμένος είναι TV CCFL LCD

Υπάρχουν των ακόμα TV πραγματικών οδηγήσεων στην αγορά (όχι από το backlight, θα ανάψει ενεργά), η SONY και Samgsung έχουν, αλλά οι επιτροπές τους είναι αυτήν την περίοδο κάτω από 11 ίντσες, και πολύ ακριβός, όπως τη SONY 11 κόστος TV ίντσας AMOLED για rmB18000, που ανήκει στην αγορά υψηλών σημείων, έτσι λίγες στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά στη διαφορά μεταξύ του LCD και οδήγησε το πραγματικό διάγραμμα σύγκρισης εικόνων, η ακόλουθη επίδειξη 2 lap-top: το αριστερό για τον τύπο LCD, το δικαίωμα CCFL backlight για τον τύπο LCD των οδηγήσεων backlight, αντίστοιχα, κόκκινα, πράσινα, μπλε τρία χρώματα κάτω από την αντίθεση όπως φαίνεται κατωτέρω:

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορά μεταξύ της υγρής επίδειξης κρυστάλλου LCD και των οδηγήσεων  0

Δεδομένου ότι μπορείτε να δείτε από το διάγραμμα, η διαφορά χρώματος μεταξύ των οθονών LCD και των οθονών των οδηγήσεων δεν είναι αυτή μεγάλη κάτω από τη γενική παρατήρηση από το γυμνό μάτι. Εάν καταβάλλετε μια νομισματική τιμή που δεν είναι ισόμετρη με το ακριβώς για των οδηγήσεων ονόματος, δεν είναι πραγματικά απαραίτητο.